Hallarvik Gård ved Trond og Marita Liljebakk

Gård informasjon

 • Driftsenhet 18060067 00
 • Orgnr 985910774
 • Kommune Narvik (1806)
 • Fylke Nordland
 • Telefon 91825878
 • Mobil 91825878
 • E-post Send e-post
 • Webside Åpne webside

Har tilbud i følgende kategorier

 • Barn og unge
 • Helse og omsorg
 • Arbeidstrening og rehabilitering
 • Andre tjenester

Er du privatperson og ønsker å benytte tilbudet, kontakt

Marita Liljebakk, telefon 976 04775

Status Stiftelsen Norsk Mat

Godkjent fra 20.05.2021

Tilbyder har hatt revisjon på sitt tilbud og tilfredsstiller de krav som «  « settes til Inn på tunet

På Hallarvik gård bor og lever familien Liljebakk. Hoveddriften på gården er ammeku-produksjon og oppal av okser til kjøttproduksjon. Vi driver også med noe vedproduksjon på vinteren. Vi har også noen kaniner, hønser og katten Pernille. Vi dyrker potet og grønsaker slik at familien er selvforsynt en stor del av året. Er vi heldige kan vi høste flere kilo epler og plommer på høsten. Her på gården vokser våre seks barn opp med omsorg, lek og latter. De lærer å ta ansvar for seg og livet sitt gjennom nærkontakt med dyr og de skiftende sidene naturen byr på. Her på gården får barna våre gi omsorg og stell til dyrene, og de får kjenne på den gjensidige tilliten som opparbeides mellom mennesker og dyr over tid. Er det ting som oppleves vanskelig i hverdagen så kan man finne trøst og omsorg i storfamilien, men også blant gårdens firbente.

Familien er glad i å være ute, så ofte kan kveldsmaten, selv en vanlig tirsdag, nytes rundt et bål enten i fjæra eller i skogen. Her lever vi så nært naturen vi bare kan. Vi lar årstidene bestemme tempoet og aktivitetene, og vi tilpasser oss naturen og de skiftningene den gir oss. Når sola skinner og det er fint vær kan det passe med å reparere gjerder, holde på i vedskogen, så eller luke i kjøkkenhagen. Dersom vinterstormen herjer eller regnet pisker mot rutene frister det mer med inne-aktiviteter som baking, snekring, håndarbeid eller bare en god bok og en kopp kakao. Dette tror vi er med på å gi barna en lærdom og erfaring som gjør at de kan mestre livet senere. Det er dette vi ønsker å dele med andre. Vi kjenner at vi har kapasitet til å dele av disse godene med andre som kan trenge det.

Marita er utdannet lærer, og bruker sin kompetanse, erfaring og gårdslivet til å legge til rette for læring, opplevelser og erfaringer som vil være med på å gi barn og unge grunnlag for å mestre hverdagen, arbeidslivet og fritiden. Vi tilbyr dagsbesøk med undervisningsopplegg for barnehager og skoleklasser. Hit kan også enkeltelever eller små elevgrupper komme for å få tilpasset opplæring. Det er også mulighet for andre grupper å besøke gården. Her får gruppa en omvisning på gården og alle får hilse på store og små dyr. Vi kan avtale aktiviteter som skal gjøres, og vi koker kaffe på bålpanna eller fyrer på grillen i hagestua. Dersom dere har andre ønsker eller behov så ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby. Vi utvikler og tilpasser våre tilbud etter etterspørsel, behov og kapasitet.