Dalebro GÅrd ved/OLAV STØKKAN LEIRVIK
Gård informasjon
- Driftsenhet 50570203 00
- Orgnr 997687787
- Kommune Ørland (5057)
- Fylke Trøndelag
- Telefon 97721227
- Mobil 97721227
- E-post Send e-post
- Webside Åpne webside
Har tilbud i følgende kategorier
- Barn og unge
- Helse og omsorg
- Arbeidstrening og rehabilitering
- Andre tjenester
Er du privatperson og ønsker å benytte tilbudet, kontakt
Inn på tunet Trøndelag Infanterivegen 42, 7713 Steinkjer tlf.: 930 94 011 Dalebro Gård Monica Eide Leirvik Karlsengveien 4 7140 OPPHAUG 977 21 227 post@dalebro.no
Status Stiftelsen Norsk Mat
Godkjent fra 18.10.2017
Dalebro Gård Gården ligger på flate Ørlandet, rett ved Austråttborgen og Austråttlunden. vi har flotte turområder i nærmiljøet, Litt om gården: Vi produserer bær og grønnsaker i småskala og har eget gårdsutsalg. I tillegg produseres både gras, høyensilage og korn. Stall med både hester og ponnier hvor vi både kan ri og kjøre vogn. Høner, haner og ender tripper rundt på gårdstunet og så har vi kaniner som er glade i kos. I vinter flyttet det også inn tre små hærlige minigriser på gården. Hos oss er dyrene i sentrum for mange av aktivitetene. Her har vi et stort område for leik og moro. Aktiviteter og muligheter: Være med på de daglige gjøremålene på gården, men tilpasset den enkelte bruker. Stell og mating av dyra og masse kos. Ridning, kjøring og stell av hestene. Såing, planting og stell av blomster og grønnsaker. Forefallende arbeid som reparering av gjerder, maling etc. Innhøsting av bær og frukt med påfølgende laging av syltetøy og saft. Baking er også en aktivitet vi liker å gjøre, spesielt hvis været er dårlig. Turer i nærområdet er fine og sosiale aktiviteter, etter turen tenner vi opp i bålpanna hvor vi kan lage alt fra lapper til taco og popcorn. Alle aktiviteter tilrettelegges etter enkeltbruker og slik at mestring og interesse skal være ivaretatt. Om man er gammel eller ung så har vi aktiviteter som kan passe hver enkelt.
Men det viktigste er at alle brukere blir sett og hørt og mange ganger så er det de gode samtalene ved kjøkkenbordet som brukerne husker best.